SOFT99 Ultra Glaco 70ml - vízlepergető szélvédő impregnáló szer

Láthatatlan ablaktörlőként működik!
45km/h-s sebesség felett érvényesül a vízlpergető hatás, nem tudnak megtapadni az esőcseppek a szélvédőn, és a menetszél egyszerűen leviszi azt a felületről.
Megfelelő előkészítés mellett ( SOFT99 Glaco De Cleaner ) Védelem akár 12 hónapig.
Egyszerű felhasználás.
Üvegfelületeken használható!
Beépített applikátrot tartalmaz.
70 ml-es kiszerelésben, többszöri kezelésre elegendő mennyiség (kb. 7-8 alkalomra)

Felhasználás:
Tisztítssa meg alaposan a szélvédő felületét! Távolítson mindenféle szennyeződést lerakódást, rovarmaradványt, fagyantát stb.-t. Lehetőség szerint polírozza fel a felületet és teljesen zsírtalanítsa azt.
Ezt követően a beépített applikátor segítségével, enyhe nyomással hordja fel az Ultra Glaco szert a szélvédő felületére. 3-5 perc száradási idő után egy mikroszálas kendő segítségével polírozza fel a felületet. Ezt követően 4-6 órán keresztül ne érje nedvesség (víz, vízpára, párakicsapódás) a szélvédőt.
Alapos előkészítés és megfelelő használat esetén így 12 hónapig tartó védelmet kap a szélvédő. Figyelem!! Direkt napfénynek kitett, illetve felforrósodott felületen, 10C alatt és nedves felületen ne használja a szert!
Saját tapasztalatink, valamint az ügyfeleinktől kapott visszajelzések szerint 3-4 hónapra valós védelmet nyújt az Ultra Glaco vízlerepgető bevonat!!!


Írj véleményt!

Vélemény írásához kérem jelentkezzen be vagy regisztrálj.

SOFT99 Ultra Glaco 70ml - vízlepergető szélvédő impregnáló szer

  • Gyártó: SOFT99
  • Termékkód: GLACO
  • Készletinfó: Raktáron
  • 7,376 Ft


Kulcsszavak: soft99, ultra, glaco, 70ml, vízlepergető, szélvédő, impregnáló, szer, üvegtisztítók üvegtisztítók ÜvegtisztÍtÓk